„PSD bagă România în faliment”

1
economie in scadere

Florin Cîțu, fost prim ministru, acuză că Ministerul Finanțelor și PSD „bagă România în faliment“.

Acesta a anunțat că execuția bugetară pentru ianuarie 2023 arată CEL MAI MARE DEFICIT bugetar în luna ianuarie din ultimii 23 de ani, 4,015 miliarde lei. Dublu față de 2022 ca procent din PIB.

„Acest dezastru apare după ce MF-PSD a crescut taxele și a asmuțit toate instituțiile statului împotriva sectorului privat. Veniturile bugetare sunt mai mici că procent din PIB. PSD folosește bugetul de stat pentru camarila de partid. Cheltuielile cu dobânzile au crescut cu 83%, cheltuielile cu subvențiile cu 107% și cheltuielile cu bunuri și servicii cu 37%.”, spune Florin Cîțu.

Recomandare: Aleșii locali vor avea salarii mai mari cu până la 2.000 de lei pe lună


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “„PSD bagă România în faliment”

  1. Catu, ala care a cumparat vaccinuri pentru mai mult de 5 ori populatia totala a Romaniei :)). Cine il mai poate crede pe Catu… Are PSD-ul bubele lui MARI dar Catu singur pare a fi o buba mai mare ca PSD-ul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arde o vilă în Cumpăna

mar feb. 28 , 2023
Pompierii intervin, marți seară, la o vilă care a luat foc în comuna Cumpăna, pe strada Ion Vodă. Este vorba despre un imobil cu etaj și mansardă. „Incendiul a fost localizat la ora 20.05. Patru persoane s-au auto evacuat. Una din ele, un bărbat de 54 de ani, a fost […]
incendiu-cumpana-isu-3

V-ar putea interesa și: