PSD câștigă Primăria Costinești după reluarea alegerilor

jean dumitru
Jeanu Dorin Dumitru, reales primar al comunei Costinești

La Costinești, alegerile au fost reluate. Conform rezultatelor votului din 7 iulie, Dumitru Jeanu (PSD) a câștigat scrutinul cu 1.020 de voturi.

Gheorghe Mechenici (PNL) a obținut cu 12 mai puțin, adică 1.008 voturi. Acesta a fost susținut puternic de partid. Cu câteva zile înainte de vot, președintele ales al Consiliului Județean Constanța, Florin Mitroi, a ieșit în comună cu el.

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, nu a apelat la astfel de tactici pentru candidatul său.

Călin Mugurel Radu (AUR) a avut numai 64 de voturi.

Din totalul de 2.026 de voturi exprimate în cele două secții de votare, 12 au fost declarate nule.

În prima rundă de alegeri, anulate ulterior, diferența dintre PSD și PNL a fost de un vot.

Recomandare:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primar din București construiește un drum similar cu bulevardul Madrid, dar de trei ori mai ieftin

lun iul. 8 , 2024
Primarul sectorului 6 din București, Ciprian Ciucu, a anunțat că drumul expres aflat între Prelungirea Ghencea și bulevardul Timișoara este „pe ultima sută de metri” de finalizare și că ar putea fi inaugurat în „august-septembrie”. Acest drum este asemănător cu Bulevardul Madrid din Constanța. Diferența majoră este că cel din […]

V-ar putea interesa și: