PSD Constanța a discutat despre ce va face în următoarele trei luni

Membrii Biroului Permanent și președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Ion Dumitrache, s-au reunit pentru a analiza activitatea ultimelor săptămâni, dar și pentru a supune la vot calendarul acțiunilor ce vor avea loc în următoarele 3 luni.

Au participat și președintele Organizației Județene, Felix Stroe, și prim-vicepreședintelui Daniel Georgescu, dar și secretarul Organizației Municipale PSD Constanța, Dede Perodin, alături George Vișan și Nicolae Moga, „nelipsiți și gata oricând să ofere sfaturi valoroase”, potrivit PSD.

Aceștia mai spun că ședința s-a desfășurat într-un cadru informal și a fost urmată de o socializare cu peste 200 de membrii


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Românii vor primi bani pentru organizarea nunții, a botezului și ca să-și cumpere o mașină de familie

Dum mai 15 , 2022
Premierul României, Nicolae Ciucă, a declarat duminică, în mesajul transmis cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei şi a Zilei Familiei Române, că în scurt timp, programul Family Start va fi aprobat în şedinţă de Guvern. Prin acesta sunt sprijinite familiile la început de drum, prin credite garantate de către stat […]

V-ar putea interesa și: