PSD Constanța are liber la opoziție de la Marcel Ciolacu, dar stă cuminte și nu face VIDEO

Conducerea PSD nu a împiedicat niciodată organizația județeană Constanța să facă opoziție. Cu toate aceste, de câteva luni, social democrații sunt mai muți decât o lebădă.

Atitudinea lor poate fi rezumată foarte bine de o frază rostită de consilierul local Dede Perodin, într-o ședință de consiliu loca: „Ca de obicei, PSD-ul stă cuminte.” Reamintim că fiul său a fost numit recent de PSD în Consiliul de Administrația al Administrației Porturilor Maritime Constanța. „Propunerea a venit din zona aceasta.”, a declarat Sorin Grindeanu, referitor la acest subiect, într-o conferință de presă susținută în Constanța.

Am avut ocazia, marți, să-l întreb pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, prezent în Constanța, dacă îi place cum funcționează coaliția locală dintre partid și PNL. Acesta a precizat însă că deciziile se iau local, nu de la centru, și că fiecare face cum crede că e mai bine.

„Avem o coaliție locală, nu centrală. Am descentralizat partidul astfel încât fiecare să-și ia deciziile locale cum consideră că e mai bine. Mi-aș fi dorit să avem și la Constanța o coaliție și locală PSD – PNL, dar e decizia dânșilor, nu a mea.”, a spus Marcel Ciolacu.

Vă reamintim că PSD a votat bugetul municipiul Constanța propus de primarul PNL, Vergil Chițac, la care a adus câteva mici amendamente.

De mai bine de un an, practic, social democrații nu mai fac niciun fel de opoziție. Acest lucru nu este însă pe placul tuturor membrilor. Unul din cei care și-a exprimat nemulțumirea a fost parlamentarul Lucian Lungoci. A spus explicit acest lucru recent, în emisiunea „Punctul pe i”, de la Tomis TV (detalii AICI).

Marcel Ciolacu a mai spus că în curând vor avea loc alegeri în organizația municipală din Constanța, condusă, în prezent, interimar, de Ion Dumitrache. Ciolacu a precizat că nu s-au ținut alegeri până acum din cauza evenimentelor interne sau externe, menționând aici războiul din Ucraina.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum explică ministrul transporturilor, PSD, numirile a doi PSD-iști fără experiență în conducerea Administrației Porturilor Maritime Constanța VIDEO

mar mart. 29 , 2022
Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța are, din februarie, doi noi membri provizorii: pe Suryan Omar Dede și pe Gheorghe Naceades. Primul este fiul consilierului local PSD Dede Perodin, iar al doilea jurist al PSD Constanţa. Sorin Grindeanu a încercat să explice, marți, numirile celor doi și a […]
Sorin-Grindeanu-ministrul-transporturilor

V-ar putea interesa și: