PSD Constanța ia atitudine în cazul pisicilor din spital: „Pisicile, mai ales în timpul iernii, caută locuri călduroase”

Pisicile care au căzut prin tavan, în holul Spitalului Județean Constanța, au încins spiritele în politica din Constanța.

După declarațiile prefectului, George Niculescu, și cele ale președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, și PSD Constanța a trimis un comunicat de presă referitor la subiect.

„Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Constanța constată cu regret că dorința unora de speculații, răfuieli și lupte politice este insațiabilă. Astfel, un incident altminteri regretabil dar minor, a cărui explicație ține de legile naturii și micile riscuri, iminente, ale unor intervenții și lucrări de modernizare, a fost speculat josnic. Ei bine, pisicile, mai ales în timpul iernii, caută locuri călduroase. Și, din fericire, nu se fac deratizări împotriva felinelor! Astfel că o întâmplare nefericită, dar posibilă, a ajuns să fie subiect de declarații politice prăpăstioase. Așa cum s-a putut constata, n-a căzut niciun tavan, plăcile respective fiind anterior înlăturate, pentru lucrări de modernizare. Lucrări consistente, care se fac de ani buni, în beneficiul pacienților constănțeni dar și al celor din toată țara, care vin vara la mare. Numai un răuvoitor nu recunoaște lucrurile bune și durabile care s-au făcut în ultimii ani în Spitalul Județean de Urgență Constanța și nu numai. Altminteri, în curând o seamă de alte fenomene naturale nedorite – polei, îngheț, ninsoare etc. – vor ajunge să fie puse pe seama Partidului Social Democrat, ceea ce de altfel n-ar fi prima oară. Ne exprimăm speranța că toți oamenii politici, fie ei și ajunși vremelnic în funcții administrative locale, vor pune umărul la eforturile făcute pentru populația întregului județ, în loc să chibițeze și să acuze de pe margine.”, spun pesediștii.


energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Imaginile (și cifrele) care arată că orașele Constanța și Cluj fac parte din lumi diferite

Sat Jan 4 , 2020
Primăriile din Constanța și Cluj au postat pe paginile de socializare clipuri prin care arată transformările prin care au trecut cele două orașe. Le puteți vedea mai jos. Materialul realizat de Primăria Constanța are 4 minute și 8 secunde, cel al Clujului este de aproape patru ori mai lung: 15 […]
Cluj Constanta