PSD Constanța pupă inelul lui Liviu Dragnea

Secvență celebră din filmul „Nașul”, când șefului mafiei, Don Vito Corleone, i se pupă inelul

În romanul „Nașul” și în ecranizarea cu același nume a lui Francis Ford Coppola, un mafiot îi cere capului clanului, Don Vito Corleone, un favor și își arată supunerea pupându-i inelul.

PSD Constanța a decis, joi, să pupe inelul de lider al președintelui partidului, Liviu Dragnea.

La o ședință a Biroului Permanent Județean, aceștia au votat în unanimitate susținerea lui Dragnea.

Au participat mai mulți lideri PSD Constanța, printre care controversata primăriță din Cumpăna, Mariana Gâju, președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, omul de afaceri Ion Dumitrache, la fel de controversatul primar din Năvodari, fostul PNL-ist Florin Chelaru, Tudor Baltă, Radu Babuș – unul din cei mai șterși parlamentari ai Constanței, în ceea ce privește activitatea și aparițiile publice, Dumitru Babu și Gheorghe Donțu. Ședința a fost condusă de Decebal Făgădău, președintele executiv al Organizației Județene a PSD Constanța. Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a participat la București la o altă ședință a PSD.

Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța a declarat că în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Constanța s-a decis cu unanimitate de voturi susținerea președintelui PSD Liviu Dragnea.

„Biroul Permanent al Organizației Județene a PSD Constanța întrunit în ședința de astăzi a adoptat un mandat prin care este mandatat președintele Felix Stroe să prezinte poziția Organizației PSD Constanța în ședința Comitetului Executiv Național al PSD ce va aveha loc în data de 21 septembrie 2018. Organizația Județeană a PSD Constanța îl susține în continuare pe Liviu Dragnea în funcția de președinte ales al partidului și face apel la unitate în jurul acestuia. Cele mai importante lucruri în acest moment sunt unitatea partidului nostru și continuarea programului de guvernare, un program validat prin vot de către români și prin care s-au realizat multe lucruri bune pentru cetățeni și pentru țară”, a declarat Lucian Lungoci, secretarul executiv al Biroului Permanent Județean PSD Constanța.

Șeful PSD, Felix Stroe, va respecta decizia colegilor. Vă reamintim că, în ianuarie 2018, acesta își exprimase o poziție pro Mihai Tudose., spunând că este momentul să se poarte o discuție serioasă despre cum se poate democratiza puterea de decizie în partid. Adică exact ce vor, acum, contestatarii lui Liviu Dragnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.