PSD Constanța merge pe mâna lui Dragnea

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Biroul Permanent Județean întrunit astăzi în ședintă ordinară a hotărât componența Comisiei Electorale Județene pentru organizarea scrutinului intern de alegere a președintelui PSD din data de 11-10-2015.

Comisia Electorală Județeană are următoarea componență:

Președinte – Cristinel Dragomir

Secretar – Gâju Mariana

Membri – Ecaterina Prodan, Darie Cristian, Răsăuțeanu Costin

În data de 28-09-2015, ora 17, la Casa de Cultură, sala Mică, se va întruni Comitetul Executiv Județean al PSD Constanța pentru validarea hotărârii Biroului Permanent Județean de susținere a lui Liviu Dragnea pentru funcția de Președinte a Organizației Naționale PSD.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACTUALIZARE. VIDEO. Operațiunea ”Salvați-o pe Ni-Ni”

vin sept. 25 , 2015
Delfinul Ni-Ni este bolnav. Acum trei zile s-a bătut cu colega de bazin, Chen-Chen. De atunci nu a mai mâncat decât o singură dată. Peste 20 de persoane au intervenit, în noaptea de joi spre vineri, pentru a-i face analizele. Scafandri, medici veterinari, dresori au colaborat pentru a colecta sânge […]

V-ar putea interesa și: