PSD Constanța se dezice, oficial, de mesajul despre Simona Halep, dar…

PSD Constanta

Mesajul postat de PSD Constanța pe pagina oficială de Facebook

PSD Constanța se dezice, oficial, de mesajul fals despre Simona Halep.

„Organizația Județeană a PSD Constanța își exprimă regretul pentru preluarea și diseminarea nefericită, din mediul online, pe pagina PSD Județul Constanța, a unei postări referitoare la incidentul petrecut pe Arena Națională, în data de 11 iunie a.c.
Așa cum a precizat și președintele executiv al PSD Constanța, Decebal Făgădau, această postare nu a avut girul conducerii județene sau municipale a filialei PSD Constanța.
Asemeni măsurilor luate la nivel național, ne vom asigura că asemenea incidente și erori de comunicare nu se vor mai repeta. O asigurăm pe marea noastră sportivă Simona Halep, pe familia ei și pe toți iubitorii sportului de bună credință din România de respectul și recunoștința noastră, atenți în același timp la provocările și instigările permanente împotriva PSD. Luptele politice nu trebuie să umbrească în niciun fel performanțele de excepție ale românilor talentați și dăruiți, din toate domeniile”, au precizat reprezentanții Organizației Județene a PSD Constanța.

Aceștia nu au precizat însă cine a postat mesajul pe pagina lor oficială de Facebook, de ce l-a postat, dacă a fost o cerință de la București sau nu, de ce mesajul a stat atât de mult timp postat, dacă și-au dat seama că e o gafă, dar nici ce măsuri s-au luat, dacă s-au luat, împotriva celor care au postat mesajul.

PSD Constanța a postat, marți seară, un mesaj incredibil și rușinos pe pagina de Facebook.

Potrivit acestuia, 20.000 de oameni au huiduit-o pe Simona Halep, pe Arena Națională, dar sute de mii de români au aplaudat-o, la mitingul PSD. Detalii AICI.

Reacția lui Decebal Făgădău o puteți citi AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.