PSD Constanța, „surprins și indignat” de declarațiile conducerii PNL Constanța

felix stroe
Felix Stroe

Organizația Județeană a Partidului Social Democrat își exprimă surprinderea și indignarea față de ultimele declarații ale conducerii PNL Constanța vizavi de activitatea Consiliului Județean Constanța și a președintelui său.

„Dincolo de afirmațiile demagogice și lipsite de suport, constatăm că unii, cum sunt liderii PNL Constanța, continuă să se afle într-o campanie electorală sui generis, în vreme ce alții își continuă activitatea laborioasă la guvernare, respectiv la conducerea județului. Niciodată în acest mandat, Consiliul Județean Constanța și executivul său nu și-au desfășurat munca altfel decât în deplină transparență și corectitudine. Cifrele și faptele sunt o dovadă în acest sens și oricine poate consulta alocările bugetare lunare făcute din 2016 până în prezent. Nu au existat și nu vor exista discrepanțe între sumele alocate diverselor Unități Administrativ Teritoriale sau favoritisme, indiferent de culoarea politică a aleșilor locali. Conducerea organizației județene PSD Constanța își exprimă încă o dată sprijinul și încrederea în președintele CJC, domnul Marius Horia Țuțuianu.”, a precizat președintele Organizației Județene a PSD Constanța, Felix Stroe.

Horia Țuțuianu, președinte CJC: „Colegii consilieri de la celelalte partide nu au înțeles importanța dezvoltării județului Constanța”

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.