PSD, din ce în ce mai interestat de portul Constanța și aeroportul Mihail Kogălniceanu

Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu în timpul unei conferințe de presă la sediul CNAPMC, pe 29 martie 2022. Foto: Cristian Hagi

Partidul Social Democrat este tot mai interesat de Portul Constanța, dar și de aeroportul din Mihail Kogălniceanu.

Pe 29 martie anul acesta, președintele partidului și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, și Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor și Infrastructurii, au vizitat Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța și au susținut o conferință de presă comună în care au răspuns la zecile de întrebări adresate.

Iată că după nici măcare o lună, cei doi vin iar în vizită și susțin încă o conferință. Nu țin minte să se fi întâmplat ca un ministru al transporturilor sau șefului unui partid aflat la guvernare să fi susținut conferințe la o distanță de trei săptămâni.

Cei doi vor ajunge și la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, pentru semnarea a trei contracte de finanțare cu fonduri europeneI. Este vorba despre proiectele: „Sistem supraveghere video control acces”, „Creșterea securității și siguranței traficului de pasageri pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu” și „Up-grade balizaj luminos la PDA dir.36”. Aici va susține o conferință de presă numai Sorin Grindeanu, împreună cu Bogdan Ionuț Artagea, director general Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

La ambele instituții, Ministerul Transporturilor este acționar majoritar. CNAPMC este cea mai profitabilă companie din județul Constanța, iar aerportul este important nu atât datorită traficului (decolările dintr-o săptămână se numără pe degete), cât a prezenței aici a bazei militare americane.

Interesul PSD pentru portul Constanța s-a văzut și înainte de aceste vizite, când partidul a impus doi tineri, fără experiență în domeniu, în Consiliul de Administrație al APMC, în urma unei propuneri care „a venit din această zonă”, după cum a afirmat Marcel Ciolacu. Detalii AICI.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Scoteau mașini la licitație, dar după primirea banilor nu mai răspundeau la telefon

Tue Apr 19 , 2022
Trei percheziţii au loc marţi dimineaţă în Ilfov şi Vaslui, într-un dosar de înşelăciune, Suspecţii ofereau spre vânzare maşini prin licitaţie pe un site de anunţuri, iar după primirea banilor solicitaţi prin transfer bancar, nu mai puteau fi contactaţi, prejudiciul fiind de peste 30.000 de lei. „În această dimineaţă, poliţiştii […]
masini