PSD își răsplătește regește oamenii. 18.000 de euro pe lună pentru o fostă prelucrătoare prin așchiere, ajunsă șefă la ARR

Alaturi de fostul premier Viorica Dancila, Foto: Facebook/ Aurelia Surulescu

18.000 de euro pe luna a fost salariul castigat in 2020 de Aurelia Surulescu, sef serviciu administrativ la Autoritatea Rutiera Romana. Pregatirea profesionala care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrator prin aschiere, facultate neacreditata facuta la 45 de ani si sefa la PSD.

Vlad Mixich subliniaza intr-o recenta postare pe pagina sa de Facebook cateva detalii despre “cel mai bine platit bugetar din Romania”.

„Ghici ce functionar public roman castiga mai mult pe luna decat premierul Frantei sau decat prim-ministrii scandinavi?

Ghici ce functionar public roman castiga la fel de mult pe luna ca Trudeau, premierul Canadei?

Ghici ce functionar public roman face lunar mai multi bani decat un chirurg cardiovascular de succes si mult mult mai mult decat un pilot de avion cu grad de comandant?

Eh? Credeti ca Presedintele? Nt… Sau seful de la Centrala Atomica de la Cernavoda? Nt… Sau poate cel mai citat om de stiinta roman? Nt…

18.000 Euro pe luna (!) a fost salariul castigat in 2020 de Aurelia Surulescu, sef serviciu administrativ la Autoritatea Rutiera Romana. Pregatirea profesionala care a calificat-o pe doamna la acest salariu de merit: prelucrator prin aschiere, facultate neacreditata facuta la 45 de ani si sefa la partid (partidul pesedeu in cazul ei, dar nah, putea fi oricare altul). Vrednica este!”, a scris acesta pe Facebook.

Anul trecut, doamna Surulescu, vicepresedinta PSD Sector 6 si sefa peste organizatia locala a femeilor social-democrate, conform declaratiilor de avere a primit in total suma de 1.031.240 de lei, echivalentul a 18.000 de euro pe luna.

Citește și:

Scrisoare deschisă către parlamentarii PLUS USR: „Când o să mai moară oameni cu zile în spitalele supraaglomerate și vechi din Constanța, veți avea și voi sânge pe mâini”

Garajele care l-au învins pe Făgădău. Va pierde bătălia și echipa Chițac – Ovanesian?

ÎPS Teodosie și moartea care n-a schimbat nimic

Sursa: Ziare.com

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.