PSD-iștii „au vândut țara pe nimic în ultimii 30 de ani”. Petromidia, datorie de 200 milioane dolari ştearsă de PSD

florin citu

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă, vineri seară, că „experţii” PSD-işti „au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani” şi face o listă a ”privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă”. Acesta a dat mai mult exemple, printre care Petromidia, unde spune că PSD a șters o datorie de 200 milioane dolari.

Florin Cîţu a postat, vineri seară, un mesaj pe Facebook intitulat „Ciolacu invidios pe Văcăroiu şi Năstase”.

„Românii trebuie să ştie, pentru că Ciolacu se face că a uitat, care este istoria privatizărilor eşuate din epoca PSD-istă. «Experţii» PSD-işti, mândri că sunt români, au vândut ţara pe nimic în ultimii 30 de ani. Au avut două strategii. Prima. Că să vadă Europa cât sunt ei de “open” au privatizat un număr de companii dar cu condiţia să poată tot ei să le căpușeze după privatizare. A doua. Trebuiau să demonstreze românilor cum “eficientizează” activitatea acestor firme, bineînţeles în schimbul unor comisioane uriaşe prin intermediul firmelor de casă”, a scris Cîţu. 

Acesta face o listă a privatizărilor la care se referă: „Român Braşov, Rulmentul Braşov şi Tractorul Braşov = s-a ales praful de ele. La Român Braşov CCR a arătat că ordonanţă de privatizare a fost neconstituţională”. 

Ministrul de finanţe se mai referă la ARO Câmpulung, COST Târgovişte, Industria Sârmei Câmpia Turzii, ALRO Slatina, Sidex Galaţi – ”vândută de PSD”, SC TUTUNUL Românesc – ”s-a ales praful”, PETROM SA – ”vândută de PSD”, Petromidia – ”datorie de 200 milioane dolari ştearsă de PSD”. 

În continuarea mesajului, Florin Cîţu are două sfaturi pentru PSD:

„În campania electorală când merg într-un oraş să poarte un tricou cu numele companiei de care s-a ales praful că urmare a privatizărilor făcute de PSD. Oamenii din oraşul respectiv trebuie să ştie de ce au rămas pe stradă. Aşa este cinstit. După experienţele devastatoare pentru capitalul românesc al privatizărilor făcute de PSD, le aduc aminte PSD-iştilor că de multe ori tăcerea este de aur. Asta că să nu spun zicala românească cu fudulul”.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA la intersecția străzilor Viitorului și Plantelor din Hârșova

sâm iun. 13 , 2020
Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de la intersecția străzilor Viitorului cu Plantelor, din orașul Hârșova, RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, astăzi – 13 iunie 2020, în intervalul orar 09.00 – 14.00. Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii […]
raja constanța

V-ar putea interesa și: