PSD-iștii din municipiul Constanța și-au ales conducerea

Decebal Făgădău a fost reales în funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța
Decebal Făgădău a fost reales în funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD Constanța

​Organizația Municipală a PSD Constanța și-a ales ieri, noua echipă de conducere în cadrul conferinței organizate în sala mica a Casei de Cultură.

Decebal Făgădău a fost reales președinte al Organizației, deputat George Vișan a fost ales președinte executiv iar viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, ocupă funcția de secretar executiv al social-democraților de la malul mării.

Funcțiile de vicepreședinți ai Biroului de conducere al Organizației Municipale sunt ocupate de Dede Perodin, Valentin Gabriel Pîrvulescu, Cristian Tincu și Irinela Nicolae, consilieri locali, alături de Daniel Georgescu.

Biroul municipal a fost completat și de Dumitru Babu, viceprimarul municipiului Constanța, Conf. Univ. Dr. Mărioara Cojoc, președinta Organizației Municipale a Femeilor Social Democrate, Mihalache Mușat, președintele Organizației de Seniori, Leonard Drăgan, președintele Organizației de Tineret, Adrian Bizineche, consilier județean și Ionel Damian, Laurențiu Enceanu, Florin Gheorghe, George Naceades, Daniel Pisică, Liviu Popa și Răducu Popescu, precum și Mihaela Liliana Herda.

​La finalul întâlnirii, președintele Decebal Făgădău le-a mulțumit celor prezenți pentru votul de încredere și le-a transmis că își dorește ca, împreună, să meargă pe un drum care nu va fi ușor, dar pe care să construiască un cadru de progres.

Pentru următorii patru ani îmi doresc să rămânem uniți, să ne întoarcem la oameni, căci politica se face pentru oameni, să facem politică de stânga și să venim în sprijinul oamenilor prin politici publice”, a declarat Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța.

În cadrul ședinței au fost aleși și cei 128 de delegați care vor participa, pe 30 august, la alegerile de la nivelul organizației județene a PSD, organizație condusă de Felix Stroe și care, prezent la întâlnire, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat.

„A fost o conferință municipală bună, bine structurată, coeziune, spirit critic, organizație unită și optimistă pentru bătăliile electorale viitoare. Biroul este format din oameni cu experiență și motivați, iar organizația municipală va rămâne organizația fanion a județului Constanța”, a declarat Felix Stroe.

De asemenea, la întâlnirea de ieri au fost prezenți Cristina Dumitrache și Radu Babuș, deputați PSD.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.