PSD și-a desemnat candidatul la Primăria Constanța

primaria constanta
Primăria Constanța

Vicepreședintele PSD Constanța, Gheorghe Donțu, a anunțat în seara aceasta, la Dobrogea TV, numele candidatului PSD pentru Primăria Constanța.

”Da, Decebal Făgădău va candida, în mod cert”, a declarat acesta.

L-am întrebat când s-a hotărât să candideze, pentru că Decebal Făgădău nu a afirmat niciodată că dorește, cel puțin în public. ”Hai să spune că ieri a fost hotărât, alaltăieri. Era dintotdeauna hotărât”, a mai spus Gheorghe Donțu.

”Decebal Făgădău este candidatul Partidului Social Democrat, Decebal Făgădău vrea, poate și câștigă”, a conchis vicepreședintele PSD Constanța.

L-am rugat pe Decebal Făgădău să confirme informația. Până în prezent nu am primit răspuns.

Puteți urmări emisiunea mai jos. Declarațiile despre candidatul PSD încep de la minutul 19.19.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valentin Vrabie va primi titlul de ”Tătar de onoare”

vin dec. 11 , 2015
Primarul independent din Peștera, Valentin Vrabie, va primi o mare onoare din partea tătarilor din România. Potrivit surselor noastre, acestuia îi va fi înmânat titlul de ”Tătar de onoare” din partea Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România. Momentul va avea loc în cadrul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea […]

V-ar putea interesa și: