PSD și Pro România ar putea forma o alianță pentru alegerile locale

Decebal Făgădău și Mircea Dobre (de la stânga la dreapta), în perioada când ambii erau în PSD

PSD și Pro România ar putea forma o alianță pentru alegerile locale din 2020. O astfel de alianță ar fi „de bun augur”, susţine primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, preşedintele PSD Bucureşti.

„Noi ne dorim, înţeleg că şi PRO România îşi doreşte (o alianţă – n.r.). Vom discuta şi detaliile tehnice şi cred că este de bun augur o astfel de alianţă. Dacă nu se va putea realiza la nivel naţional este utilă chiar şi la nivelul marilor municipii, oricum Bucureştiul îşi doreşte o astfel de alianţă (…) Este o alianţă în interesul cetăţenilor din municipiul Bucureşti care au simţit beneficiile unei guvernări bune, o guvernare condusă de Victor Ponta şi un primar general care a fost prea puţin susţinut de guverne, aşa cum sunt eu. Mi-aş fi dorit ca Primăria Capitalei să beneficieze de aceaşi susţinere, cât a beneficiat Primăria pe timpul premierului Victor Ponta”, a declarat Gabriela Firea, duminică, la Convenţia anuală a Pro România, unde participă în calitate de invitat, citată de Agerpres.

Aceasta a precizat că prezenţa sa la eveniment reprezintă “un gest de civilizaţie, de colegialitate, chiar şi de prietenie”.

„Ne leagă foarte multe lucruri, spun eu că mai multe decât ne despart. Şi cred că împreună am făcut lucruri bune atunci când Victor Ponta era prim-ministru, lucruri care s-au reverberat pozitiv asupra vieţii bucureştenilor. (…) Cred că împreună ne putem uni forţele atât pentru Bucureşti, cât şi pentru România”, a menţionat Gabriela Firea.

În Constanța, din partea Pro România va candida, la Primăria Constanța, Mircea Dobre, fiul fostului viceprimar Mircea Dobre, numit în această funcție de actualul primar, Decebal Făgădău. La Consiliul Județean Constanța va candida Răzvan Filipescu. Decebal Făgădău și Mircea Dobre au fost în relații apropiate în ultimii ani, când au făcut parte din același partid.
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

VIDEO IN MEMORIAM Gheorghe Martin. „Trebuie să vezi singur lucrurile bune”

Dum feb. 16 , 2020
Gheorghe Martin s-a stins din viață, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2020. Avea aproape 72 de ani. Mai jos puteți vedea o emisiune pe care am realizat-o în octombrie 2013, dintr-un ciclu amplu pe care l-am intitulat „Viața noastră”. „Trebuie să vezi singur lucrurile bune”, spunea, în această […]

V-ar putea interesa și: