„PSD tergiversează eliminarea pensiilor speciale”

Comisia de muncă a Camerei Deputaților a amânat luarea unei decizii referitoare la inițiativa legislativă depusă de PNL pentru eliminarea pensiilor speciale, au spus liberalii constănțeni, printr-o postare pe pagina lor de Facebook.

Propunerea de amânare a fost făcută de președintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon.

PNL Constanța afirmă că, în bătaie de joc față de așteptările românilor, Adrian Solomon a anunțat reluarea dezbaterilor în luna februarie.”

„Partidul Naţional Liberal a propus eliminarea pensiilor speciale, cu excepţia militarilor. De partea cealaltă, am văzut poziţia celor de la PSD, care au orchestrat o întâlnire la care au chemaţi absolut tot pensionarii speciali, nu am văzut niciun reprezentant al asociaţiei pensionarilor care nu beneficiază de indemnizaţie specială.”

Florin Roman, liderul deputaților PNL

Proiectul PNL de eliminare a pensiilor speciale a fost depus în februarie 2019, dar PSD a tergiversat, în mod repetat, adoptarea actului normativ.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Dumitru Jeacă pleacă din prefectură. Cine îl va înlocui

mie dec. 11 , 2019
Dumitru Jeacă nu mai este prefect al judeţului Constanța. Ordinul de eliberare din funcţie a fost luată în şedinţa de Guvern din 10 decembrie 2019. În locul lui a fost numit, interimar, subprefectul Ionuţ Done. „Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei de […]
Dumitru Jeacă

V-ar putea interesa și: