PSD va vota demiterea viceprimarului USR, Florin Cocargeanu

Primarul Constanței, Vergil Chițac, PNL, vrea sa îl schimbe pe viceprimarul USR din funcție și a inițiat un proiect de hotărâre în acest sens, care va fi dezbătut azi, 26 mai.

PNL are nevoie de voturile PSD pentru a reușit acest lucru.

PSD va vota demiterea viceprimarului USR. Acest lucru a fost confirmat pentru Constanța 100% de liderul de grup al consilierilor social democrați, Costin Răsăuțeanu, fost viceprimar al municipiului Constanța.

Recomandare: Prima reacție a viceprimarului Cocargeanu după ce a aflat că primarul Chițac vrea să îl demită


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se circulă în intersecția care ne-a costat 8,3 milioane de lei, de la intrare în Mamaia

vin mai 26 , 2023
Primăria Constanța a reconfigurat intrarea în stațiunea Mamaia. Lucrările au costat 8,3 milioane lei. „În ciuda faptului că sunt unii care încearcă zilnic să stârnească valuri de nemulțumire pe Facebook și comentează negativ la orice am face, faptele din teren rămân. Reconfigurarea giratoriului de la Păpădie, redeschis recent (finalizat ca […]

V-ar putea interesa și: