PSD vrea să anuleze 50.000 de amenzi. Cine va beneficia de proiectul de lege

aeroport

Revenirea la normalitate și încetarea stării de alertă pe teritoriul României au dus firesc la reducerea semnificativă a obligațiilor și restricțiilor.

În linie cu alte măsuri de relaxare, astăzi a încetat obligația de completare a Formularului de localizare a pasagerului (PLF) la intrarea în România.

Scăderea numărului de cazuri și a spitalizărilor determină revenirea la cursul firesc al vieții, la mai puține obligații și măsuri restrictive.

„În același timp proiectul de lege inițiat de PSD de anulare a amenzilor pentru cei care fără intenție au completat greșit acest formular intră în ultima fază a dezbaterii parlamentare și va fi adoptat în scurt timp.”, spune Cristina Dumitrache, deputat PSD.

Potrivit datelor existente până acum, peste 50.000 de români au fost amendați de autorități, în unele cazuri în mod nejustificat.

Alții, care au completat formularul, au fost sancționați la săptămâni bune de la trecerea graniței pe motiv că documentul nu este găsit în baza de date.

„Conform proiectului de lege toate amenzile plătite vor fi restituite, la cerere, în termen de 40 de zile de la depunerea cererii. Sunt erori și disfuncționalități care trebuie să fie corectate!”, a mai spus Cristina Dumitrache.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Starea drumurilor din Constanța și județele învecinate

Sat Mar 12 , 2022
Iată care este starea drumurilor de pe raza DRDP Constanta pe 12 martie 2022, la ora 05.30. Starea  carosabilului: Judetul Constanta:Drumuri nationale: partial umed/partial uscat.A2: partial umed/partial uscat; A4: partial umed/partial uscat;Judetul Calarasi: drumuri nationale: partial umed/partial uscat, A2: partial umed/partial uscat;Judetul Ialomita: Slobozia: partial umed/partial uscat; Fetesti: umed;Judetul Braila: […]
drumuri drdp constanta