PSD vrea să răstoarne guvernul dacă acesta își va asuma răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi

Marcel Ciolacu, PSD

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că partidul va depune o moţiune de cenzură, dacă Guvernul îşi asumă răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi.

Acesta a subliniat că nu trebuie subestimată capacitatea sa şi a colegilor de a purta negocieri şi de a forma o nouă majoritate.

Ciolacu a fost întrebat, marţi, la finalul Comitetului Executiv al PSD dacă va depune moţiune de cenzură în cazul în care Guvernul îşi va asuma răspunderea pe alegerilor primarilor în două tururi, răspunzând: „Categoric”. 

Întrebat de jurnalişti de ce depune PSD moţiunea de cenzură şi dacă este pregătit să revină la guvernare, Marcel Ciolacu a spus:

„Nu cred că în acest moment Partidul Social Democrat nu are creionat un program politic, pe un program de guvernare. Asta nu înseamnă că excludem să nu facă acest lucru Partidul Social Democrat şi viitoarea alianţă. Noi suntem minoritari în Parlament. Nu înţeleg de ce există această evitare a Parlamentului unde PSD este în continuare minoritar. Există o majoritate care a şi dat un guvern românilor. Din punctul meu de vedere mai bine nu l-ar fi dat. Dar nu poţi să nu pui o moţiune de cenzură pe o forţare a democraţiei şi pe un lucru atât de imoral, incorect şi ilegal. indiferent de costuri. Vă rog mult nu subestimați capacitatea şi a mea personală şi a colegilor mei de a purta negocieri şi de a crea o nouă majoritate”.

Sursă foto: FacebookConținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “PSD vrea să răstoarne guvernul dacă acesta își va asuma răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi

  1. Semn clar ca in doua tururi nu vor castiga nici 10% din primarii. Cel putin constientizeaza asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a semnat contractul pentru ranfluarea și neutralizarea încărcăturii navei Queen Hind

mar ian. 14 , 2020
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a semnat, astăzi 14 ianuarie 2020, cu Grup Servicii Petroliere, contractul privind serviciile de dezeșuare și ranfluare a navei Queen Hind și scoaterea și neutralizarea încărcăturii din interiorul navei. Valoarea contractului este de 19.150.000 lei, durata acestuia fiind de 35 zile de la […]

V-ar putea interesa și: