Publicitate în Constanța 100%

Constanța 100% este un proiect independent, iar principala sursă de venit este publicitatea pe site.

Dacă doriți să vă promovați prin intermediul nostru, vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii: realizarea și publicarea de știri, articole, reportaje; realizarea și publicarea de bannere; știri și reportaje video, realizate cu o echipă de profesioniști.

Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: contact(at)ct100.ro sau pe WhatsApp, la 0735.938.999.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.