Puișor de la Constanța, autorul melodiei „Las să beau, să mă fac turtă”, invitat de Primăria Cumpăna, de Dragobete

Puișor de la Constanța, autorul melodiei „Las să beau, să mă fac turtă”, este invitat de Primăria Cumpăna, de Dragobete. Alături de el va cânta Nicu Paleru. Totul e plătit de primăria condusă de 20 de ani de Mariana Gâju.

Primăria și Consiliul Local Cumpăna vă invită, ca în fiecare an, pe 21 februarie, să sărbătorim, împreună, Ziua Îndrăgostiților la Români, Dragobetele.

„Cu această ocazie, la Casa de Cultură din Cumpăna vom organiza, pentru cuplurile tinere, dar și trecute de prima tinerețe, un spectacol dedicat iubirii, plin de emoție, de sensibilitate şi candoare.”, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

Vor urca pe scenă ansamblurile “Româncuța”, „Mugurașii”, „Boboceii”, alături de artiști ai comunei Cumpăna: Lica Tănase, Sandu Gubei, Lucian Costea, Elena Iordan, Ștefania Luzinschi, Cătălin Câmpanu, Adriana Ivanciu, Școala de Dans „Laura Dance Studio”. Invitați speciali vor fi Nicu Paleru și Puișor de la Constanța.

„Evenimentul va demara, în forță, la orele 17.00. Suntem convinşi că, indiferent de vârstă, sufletul rămâne veşnic tânăr şi îndrăgostit, motiv pentru care chemăm, alături de noi, toți locuitorii comunei Cumpăna pentru a sărbători împreună Dragostea, cel mai sublim sentiment al omului. Vă rugăm să ne acordați sprijinul ȋn vederea mediatizării acestui eveniment.”, au mai transmis reprezentanții primăriei, printr-un comunicat de presă.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Putem să le spunem adio. Nu mai avem nevoie de baroni locali și de primari pe viață

joi feb. 20 , 2020
Din anul 2005, România face eforturi serioase să se scuture de dominația baronilor locali. O bună parte a țării, mai apropiată geografic de Occident și mai inspirată din cultura vestului, a făcut pași uriași către standardele europene. În colțul nostru de țară, continuă domnia bunului-plac. Exemplele cele mai sfidătoare de […]
cristian cîrjaliu mariana gâju

V-ar putea interesa și: