Punct de vedere Maurer Imobiliare Constanța

În urma recentelor articole publicate de Constanța 100% referitoare la activitatea Maurer din Constanța și Brașov, articole care cuprind inclusiv un interviu cu Simon Maurer, omul care a dezvoltat afacerea, reprezentanții companiei ne-au oferit un punct de vedere, pe care îl redăm, în întregime și nealterat, mai jos. Conținutul acestuia nu reprezintă în mod necesar și poziția redacției Constanța 100%.

„Ce se va întâmpla cu piața imobiliară în România?

Răspunsul la aceste întrebări ni l-a oferit , în urmă unei discuții avute cu echipa Maurer Residence Constanța. Acestia reprezinta unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale companiei Maurer Imobiliare deținută de dl. Simon Maurer.

În discuția avută, în primul rând s-a întărit faptul că mediocritatea nu este acceptată în această companiei și nu ar trebui să fie acceptată nicăieri.

Departamentul de resurse umane este într-o continuă căutare a unor minți luminate care să facă față oricărei probleme, așadar rabatul de la calitate din orice punct de vedere este exclus.

Orice echipa proactivă se bazează pe previziuni riguros elaborate care influențează bună desfășurare a companiei. Totodată este necesar că atât persoanele aflate în funcție de conducere cât și persoanele aflate în funcție de execuție din cadrul companiei, să creadă cu tărie în misiunea și viziunea locului de muncă deoarece întotdeauna s-a pus accent pe fapte, nu pe vorbe.

 

În al doilea rând, pentru a reuși să reziști cu success într-o criză financiară, trebuie să găsești soluții adaptate pieței, respectiv cererii. Simon Maurer, deținătorul companiei Maurer Imobiliare a reușit să reziste cu brio în anul de criza 2008. Aceștia au propus un concept adaptat la nevoile pieței și anume reducerea suprafețelor mari și costisitoare, creand un produs eficient pe piața imobiliară de atunci.

În ultimii 12 ani, Maurer Imobiliare a devenit cel mai mare dezvoltator din țarăacesta a castigant respectul pieței prin seriozitatea de care a dat dovadă și prin proiectele moderne inspirate din occident adaptate la nevoile românilor. Echipa din Constanța ne-a asigurat  indiferent de aspectele dinamice ale pieței, proiectul se va finaliza cu succes în întregime și va oferi cel mai modern complex rezidențial din Constanța.

În al 3-lea rând, clientul este întotdeauna pus pe primul plan. Acesta este cel care poate propulsa sau scufunda orice companie, așadar transparența față de ei este vitală, iar publicitatea mincinoasă nu are  ce să caute într-o colaborare sinceră și profesista. Maurer Residence Constanța a demonstrat de când a debutat pe piață imobiliară din Constanța că aceștia reprezintă un colaborator de încredere când vine vorba de căutarea unui cămin indiferent de situația actuală a economiei.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.