„Punctul pe i” la Tomis TV: adevărul despre pierderea proiectului de reabilitare a Colegiului Mircea cel Bătrân; taxa lui Mazăre, reintrodusă de Chițac; cât cheltuie Consiliul Județean pe cafea și spălarea mașinilor

Tomis-TV-Cristian-Hagi

Primăria Constanța a anunțat de acum circa un an că va reabilita Colegiul Mircea cel Bătrân. Nu s-a întâmplat nimic.

Primarul susține că nu a pierdut proiectul, dar recunoaște că a dat banii înapoi pentru că nu ar fi primit la timp avizele. Ar fi fost vorba despre avizele ISU, spunea viceprimarul Florin Cocargeanu.

Am analizat cazul în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV. Veți putea asculta declarația șefului ISU Constanța, colonelul șef al ISU Constanța, colonelul Cristian Mihail Amarandei, care spune clar că instituția a emis avizele necesare!

Tot în emisiune veți afla cum s-a ajuns ca același primar să reintroducă o taxă specială înființată de Radu Mazăre și desființată de Decebal Făgădău.

La final, câteva date despre câți bani cheltuie Consiliul Județean Constanța pentru spălarea mașinilor, pentru cafea, produse de protocol, dar și pentru mici reparații la clădire. Acestea vor fi executate de o firmă nou înființată de un tânăr născut în Vaslui.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șapte programe sociale adoptate în Ovidiu: de la bani pentru fertilizarea in vitro până la înregistrarea video ceremoniei de căsătorie la starea civilă

vin mart. 3 , 2023
În cadrul ședinței de Consiliu Local ce a avut loc în data de 28 februarie 2023, la inițiativa primarului George Scupra au fost adoptate șapte programe sociale ce vor fi derulate prin Direcția de Asistență Socială Ovidiu. Este vorba despre șapte programe importante pentru locuitori, după cum urmează: Conținutul website-ului […]

V-ar putea interesa și: