„Punctul pe i” la Tomis TV: Demagogia lui Vergil Chițac

Municipiul Constanța este corigent la atragerea de fonduri europene. Câți bani a atras și cum stăm față de alte orașe, aflați din emisiunea „Punctul pe i”, realizată de jurnalistul Cristian Hagi.

Tot aici veți afla că Vergil Chițac spunea, în 2016 și 2019, citând specialiști, că soluția pentru sistemul centralizat de încălzire din Constanța este cu totul alta decât cea pe care o pune acum în aplicare. Articolul a dispărut, între timp, de pe site-ul primarului, dar vă prezentăm în emisiune cele mai importante puncte din el.

Al treilea subiect dezbătut este regulamentul parcărilor. Primăria a schimbat ceva, dar nu suficient. Filosofia după care funcționează este încă cea a lui Radu Mazăre.

„Punctul pe i” la Tomis TV: Demagogia lui Vergil Chițac
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Ateliere gratuite pentru copii la Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival” și vânătoare de comori arhitecturale în Constanța Veche, cu Diana Slav

Fri Jul 29 , 2022
Târgul de Artă și Antichități „Art & Craft Constanța Revival” care a debutat pe 1 iulie în Piața Ovidiu din Constanța a oferit până acum 58 de ateliere gratuite la care au participat peste 700 de copii. Pentru luna august, organizatorul ArtAntik Gallery a pregătit alte 60 de ateliere și […]
targ-constanta-revival-2-1600x900-1