Purtați mască? Jandarmii vă verifică. Acțiuni în trenuri și în Valu lui Traian, Eforie, Techirghiol și Ovidiu

În ultimele două zile, peste 170 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanta au desfășurat acțiuni în mod independent pe mijlocele de transport din municipiul Constanța,  dar și în sprijinul polițiștilor din IPJ Constanța și Poliția Transporturi, în zonele aglomerate, (piețe, gară, mall-uri, biserici)  pe trenurile de pe ruta Constanța -București, dar și în localitățile Valu lui Traian, Eforie, Techirghiol și Ovidiu,  pentru verificarea și respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid 19.

„Majoritatea cetățenilor au înțeles ca purtând masca ne protejăm pe noi și pe cei din jurul nostru, dar au fost date și 190 de sancțiuni (180 avertismente și 10 amenzi), valoarea acestora fiind de 5000 lei.  Am controlat cu colegii din Poliția Transporturi, unsprezece garnituri de tren și am sancționat, cu avertisment, cinci călători care nu purtau măști. Pentru continuarea călătoriei în siguranță le-am oferit acestora măști de protecție.”, au precizat reprezentanții jandarmilor, printr-un comunicat de presă.

Jandarmii vă roagă să purtați masca în spațiul public pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur, să păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile, regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja!

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Când poate fi vizitat Delfinariul și cât costă

Sun Nov 8 , 2020
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța că așteaptă în fiecare zi, cu prețuri mai mici decât în sezonul estival. Iată care sunt acestea, dar și program de vizitare: Delfinariu Adulți 20,00 lei Elevi/Studenți 5,00 lei Copii până la 7 ani gratuit * Programul demonstrațiilor este de luni până duminică de la orele: 11.00, […]