Puterea noastră sunteți voi

Am ajuns în sediul PSD Constanța pentru o conferință de presă. Un primar al partidului m-a întrebat realmente mirat: „Tu ce cauți aici?” Tocmai scrisesem niște articole deloc măgulitoare despre unii dintre ei.

Cel mai important USR-ist din Constanța m-a acuzat că fac jocurilor nu știu căror oameni influenți. Am fost trecut pe lista neagră.

Pe unul din liderii PNL l-am invitat în emisiune ani de zile. N-a venit.

Șeful PMP crede că e persecutat de mulți, inclusiv de mine.

Toate acestea nu au rămas fără repercusiuni: am fost amenințat, mi s-au întins capcane, s-a încercat (și parțial reușit) tăierea unor surse de finanțare. Politicienii fac alergie la presă liberă și independentă.

Puterea noastră, a ziariștilor, nu stă însă în amiciții efemere cu politicieni, ci în voi, cei care ne citiți.

Sunt mândru că numărul este din ce în ce mai mare. Anul acesta, articolele publicate pe Constanta 100% au fost văzute de aproape 5 milioane de ori. Credeți-mă, e o reușită, în condițiile în care nu publicăm prostii și marea majoritate a știrilor sunt din Constanța.

Mulțumesc din suflet celor care ne-au fost alături, care ne ajută să continuăm munca, dar și celor care ne critică în mod constructiv.

Tuturor vă dorim La muți ani, sănătate, iubire și răspunsuri la întrebări.

Zen ResidenceOne thought on “Puterea noastră sunteți voi

  1. La mulți ani! Mi-a plăcut urarea să primim răspunsuri la întrebări și plusez și eu și vă urez și ne urez să știm să punem întrebările corecte! Un an cu multe împliniri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Germania va opri trei dintre ultimele sale şase centrale nucleare rămase în funcţiune

Fri Dec 31 , 2021
Germania va opri, în ultima zi din an, trei dintre ultimele sale şase centrale nucleare rămase în funcţiune, acesta fiind un nou pas în strategia sa de renunţare la energia atomică, pe măsură ce îşi îndreaptă atenţia către sursele regenerabile, transmite Reuters. Guvernul a decis să-şi accelereze renunţarea treptată la […]