Puteți redirecționa 20% din impozit pentru îngrijirea bătrânilor la domiciliu

Dacă ai în plan să faci fapte bune, poți redirecționa 20% din impozit către Fundația Crucea Alb-Galbenă – Îngrijiri socio-medicale la domiciliu, filiala Constanța. Suma se va deduce din impozitul datorat statului.

Conform legii, ai la dispoziție 28 de trimestre să recuperezi din impozit suma redirecționată către cauza umanitară.

Ce trebuie să faci? Iată ce spun reprezentanții fundației:

„Dă-ne de veste că vrei să ne sprijini să ajungem la cât mai mulți vârstnici neajutorați din județul Constanța. Tel: 0730 41 01 42 sau cruceaalbgalbena.constanta@yahoo.com. După ce luăm legătura cu tine, îți vom trimite contractul. Faci viramentul sau soliciți chitanța pe care ți-o înmânăm personal sau ți-o trimitem prin curier cu ramburs (în funcție de situație). Pentru orice alte informații vă stăm la dispoziție.”

„Știm că împreună suntem mai puternici și avem convingerea că și bătrânii merită atenția, grija și susținerea noastră!”, spune Andreea Hahui, președintele fundației.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Alarmele cu bombă din Constanța și Medgidia au fost false

Tue Nov 23 , 2021
Astăzi, în jurul orei 9.00, s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire. La fața locului au ajuns două echipe de specialiști pirotehniști – din cadrul Serviciului Român de Informații, […]