Cazul Queen Hind. Cineva a numărat greșit oile

O parte din oile salvate în prima zi

Operațiunea de salvare a oilor de pe nava Queen Hind și de a aducere a sa la linia de plutire s-a oprit, ieri seară, dar va fi reluată azi, dacă vremea va permite.

Ieri, Prefectura Constanța, prin vocea subprefectului Ionuț Done, a anunțat că au fost salvate 53 de oi de pe navă. Pe navă erau, oficial, 14.600 de animale. Surse neoficiale și neverificate spun însă că numărul real ar putea fi mai mare.

Azi, reprezentanții ISU au declarat că este vorba despre 49 de oi (32 duminică și 17 luni).

„Ieri, în jurul orei 18.30 ieri, operațiunea a fost oprita din cauza condițiilor meteo nefavorabile gabara a fost trasă la mal. Astăzi va fi reluata activitatea dacă vremea ne permite și vom fi în continuare acolo pentru a sprijini acțiunea.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Dobrogea.

Operațiunea este coordonată de Autoritatea Navală Română.

Nava Queen Hind, sub pavilion Palau, de 3785 tdw, încărcată cu 14.600 de oi şi un echipaj de 22 de marinari de naţionalitate siriană, s-a înclinat periculos şi s-a scufundat parţial pe bordul drept, duminică, în bazinul Portului Midia, după ce a plecat de la cheu, informează Inspectoratul Poliţiei Judeţene (IPJ) Constanţa.

Articole similare:
Cum s-a scufundat nava Queen Hind. De ce s-a înclinat și spre babord, și spre tribord

Bilanțul zilei la nava scufundată: 53 de oi salvate

Cazul Queen Hind. Avea voie să plece nava din port? Ce spune regulamentul porturilor maritime

Traficul navelor în portul Midia, restricționat, dar în siguranță

BREAKING NEWS Navele de salvare AU PLECAT de lângă nava scufundată

Ziarul Constanța 100%, citat de The New York Times

VIDEO Imagini sfâșietoare cu oile prinse ca în capcană pe nava din portul Midia

Remorcherul Hercules a intervenit la aproape 8 ore de la scufundarea navei Queen Hind

VIDEO Nava pe care au murit 14.000 de oi a plecat înclinată de la cheu

VIDEO Navă răsturnată în portul Midia

VIDEO Navă răsturnată în portul Midia

EXCLUSIV Navă plină cu oi, în pericol de scufundarePuteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cernavodă și Medgidia, contracte cu firma unei liberale pentru iluminatul de sărbători

mar nov. 26 , 2019
Cernavodă și Medgidia, orașe conduse de primari liberali, au încheiat contracte cu firma unei liberale pentru iluminatul de sărbători, arată o anchetă Hotnews.ro. Dincolo de rațiunile estetice, este vorba despre o afacere bănoasă, cu sume importante alocate din bugetele publice, spun ziariștii de la Hotnews, care vă prezintă cât plătesc […]
luminite de craciun constanta

V-ar putea interesa și: