Rablă abandonată pe una dintre cele mai aglomerate străzi din orașul Constanța

masina abandonata strada flamanda

O mașină este abandonată de luni bune pe una dintre cele mai aglomerate străzi din orașul Constanța. Mașină e cam mult spus. Avem de-a face cu un fost autoturism care acum arată ca o ladă de gunoi. Geamurile de pe partea stângă sunt sparte și au fost înlocuite cu un carton și un celofan. Evident, în starea actuală, obiectul nu mai poate fi folosit pe post de autoturism.

Acesta este abandonat pe partea carosabilă, pe strada Flămânda din orașul Constanța. Este cu siguranță, așa cum spuneam, una dintre cele mai aglomerate din municipiu, pentru că aici se află Școala Gheorghe Țițeica, poate cea mai căutată din oraș, unde învață peste 1.000 de copii.

Obiectul încurcă traficul, pentru că este parcat chiar vizavi de școală.

Legislația spune că proprietarul mașinilor abandonate sunt somați și abia apoi, la o distanță de câteva luni, acestea pot fi ridicate.

În primăvara acestui an, Poliția locală a adunat, de pe străzi, mai mult autoturisme abandonate. Dacă șoferii aflați într-o astfel de situație vor să le recupereze, trebuie să achite taxa de ridicare, puțin peste 500 de lei, la care se adaugă o amendă între 1.000 şi 2.000 de lei. De multe ori, această sumă este mai mare decât a mașinii.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se oprește apa în stațiunile din sudul litoralului și in localitatea 23 August

Tue Oct 24 , 2017
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii la conducta de aducțiune apă potabilă, cu diametrul de 600 mm, zona localității 23 August, magistrală ce asigură alimentarea cu apă și a stațiunilor din sudul litoralului, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei pe tronsonul avariat, în noaptea de […]
raja