Rachetele rusești au căzut la 20 de kilometri de România

Fotografie cu rol demonstrativ. Sursă: see.news

Război la 20 de kilometri de România. Un atac cu rachete ruseşti asupra unei unităţi militare de lângă Ismail, regiunea Odesa, a avut loc în cursul dimineţii, a anunţat primarul din Ismail, Andrei Ambramcenko, pe pagina sa de Facebook, îndemnând locuitorii să rămână în locuinţele lor, relatează publicaţia online ucraineană Observator şi postul de televiziune 5Kanal pe pagina sa web, potrivit Agerpres.

Tirurile ruseşti au vizat staţia de radiolocaţie din Loşcinovka, circa 20 de km de Ismail, potrivit primarului.

„Dragi locuitori ai Ismailului! Un atac cu rachetă a fost efectuat asupra unei unităţi militare (staţie radar) din localitatea Loşcinovka. În legătură cu acest atac, vă rog să rămâneţi în casele voastre pe măsura posibilităţilor, până când situaţia operaţională este pe deplin clarificată”, a transmis Abramcenko.

Pe autostrada Ismail – Odesa din zona satului Loşcinovka sunt amplasate staţii radar, parte din apărarea antiaeriană ucraineană.

În postarea sa, primarul Abramcenko nu a precizat eventualele consecinţe ale bombardamentelor, numărul de răniţi şi morţi, prejudiciul cauzat.

Ulterior, un responsabil al Administraţiei regionale Odesa, Serghei Bratciuk, a indicat că acest atac cu rachete împotriva unităţii militare din Loşcinovka a făcut un mort şi un rănit, conform publicaţiei ucrainene Dumskaia.net.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Probleme pentru turiștii ruși din Bulgaria care vor să ajungă acasă. Cerul s-a închis pentru ei

Wed Mar 2 , 2022
Sute de schiori ruşi sunt blocaţi în staţiunile montane din Bulgaria şi se întrebă cum se pot întoarce acasă după ce invazia Rusiei în Ucraina a determinat Uniunea Europeană să-şi închidă spaţiul aerian pentru avioanele ruseşti, transmite Reuters. Bulgaria, un aliat apropiat al Moscovei în vremea comuniştilor, dar acum membră […]

V-ar putea interesa și: