RADET a intrat în posesia rețelei de termoficare de la Electrocentrale. Au început AVARIILE

radet constanța

RADET Constanța a intrat în posesia rețelei de termoficare de la Electrocentrale. Cum era de așteptat, au început să apară și avariile.

De data aceasta, ele nu mai sunt reparate de Electrocentrale SA, care aparține Ministerului Energiei, ci de către RADET Constanța, regie aflată în subordinea Consiliului Local Constanța.

„Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport cumpărată de la Electrocentrale Constanța S.A. în scopul modernizării acesteia, ne confruntăm cu lipsa agentului termic la PT 24, zona afectată fiind în perimetrul străzilor: str. Petru Vulcan, str. Ion Adam, str. Temișana, str. Ion Vodă. Estimăm repornirea  astăzi 8.01.2020 în jurul orelor 14:00.”, au anunțat reprezentanții RADET:

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării agentului termic în cel mai scurt timp posibil.”, au mai spus aceștia.

Consiliul Local Constanța a cumpărat anul trecut rețeaua de termoficare de la Electrocentrale, dar a intrat efectiv în posesia acesteia la începutul acestui an. Primarul Decebal Făgădău anunța, atunci, că achiziția este necesară pentru a putea obține fonduri europene pentru modernizare până pe 31 decembrie 2019. Termenul a trecut.

Dispecerat non-stop:  0341 461 000, 0241 616 792.

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.