RADET asigură că nu sunt probleme în ceea ce privește furnizarea căldurii

Ca urmare a cererii Electrocentrale Grup privind insolvența RADET Constanța, Regia îi asigură pe consumatori că va furniza agent termic fără întrerupere.

”Informăm pe consumatorii din Municipiul Constanța că Electrocentrale Grup S.A., societate deținută integral de statul român, prin Ministerul Energiei, a cerut deschiderea procedurii insolvenței pentru Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța. Având în vedere această situație, regia asigură populația Municipiului Constanța că este pregătită să continue furnizarea neîntreruptă a serviciului de alimentare cu energie termică, indiferent care va fi soluția instanței. În acest context, prețul gigacaloriei rămâne neschimbat. Nu recunoaștem creanța pretinsă de Electrocentrale Grup S.A., în baza căreia s-a depus cererea de deschidere a insolvenței, RADET Constanța neavând niciodată raporturi contractuale cu această societate. Mai mult, această creanță este prescrisă”, a precizat conducerea regiei.

 

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Urnă specială de vot la Spitalul Județean Constanța

Fri Dec 9 , 2016
Având în vedere faptul că pacienţii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa nu se pot deplasa la secţiile de vot de care aparţin în vederea exercitării dreptului la vot, SCJU a solicitat urna mobilă. Managerul spitalului a  desemnat o persoană de contact, care va însoţi […]
Spitalul Județean Constanța