RADET Constanța ar putea opri furnizarea apei calde! Ce apel face conducerea regiei

radet

Constănțenii ar putea rămâne curând fără apă caldă, în plină vară. Motivul? RADET are datorii mari la Electrocentrale Constanța, care a informat regia că există riscul opririi furnizării energiei termice pentru prepararea apei calde de consum în municipiul Constnața.

”R.A.D.E.T. face un apel către toți consumatorii săi ce înregistrează datorii la plata facturilor, să efectueze urgent plăți la casieriile regiei din str. Badea Cîrțan nr. 14 A și aleea Cutezătorilor nr. 13 (zona Inel II), sau la oricare dintre sucursalele BRD fără perceperea niciunui comision. În zilele următoare RADET va întreprinde acțiuni energice pentru izolarea celor rău platnici. Vă rugăm să înțelegeți situația dificilă în care se află producătorul de energie termică și să realizați că plătindu-vă facturile la zi aveți siguranța menținerii continuității serviciului public. Mulțumim tuturor celor care vor da curs apelului nostru și vor face eforturi să își achite obligațiile de plată”, au precizat reprezentanții RADET Constanța.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Asociațiile cu datorii rămân fără apă

Mon Jul 25 , 2016
Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonaţii rău-platnici este debranşarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, îşi achită cea mai mare parte a restanţelor. În aceste condiţii, săptămânal sunt avizaţi sute de abonaţi […]
raja