RADET Constanța are probleme în Piața Chiliei

Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la punctul termic 24 care deservește zona: Piața Chiliei.

Regia dă asigurări că echipele de intervenție depun toate eforturile necesare repornirii instalațiilor în cel mai scurt timp.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ciutacu versus Berbeceanu. „O secătură, milițianul suprem” versus „Damă tristă și urâtă, hai sictir”

sâm mart. 7 , 2020
Realizatorul TV Victor Ciutacu și fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţul Alba Traian Berbeceanu, consilier al ministrului de Interne, și-au adresat cuvinte grele pe Facebook. Victor Ciutacu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de agresiv la adresa celor care l-au ajutat […]

V-ar putea interesa și: