RADET Constanța atenționează: cine are restanțe nu primește căldură

radet constanța

RADET Constanța îi atenționează pe toți consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor că nu vor beneficia de căldură la începerea sezonului de furnizare.

Pentru a evita o astfel de situație, RADET Constanța îi invită pe toți restanțierii săi să își achite datoriile pentru a-și asigura necesarul de căldură.

Neplata consumului de energie termică pune în dificultate funcționarea întregului sistem de alimentare centralizată cu energie termică, mai ales în condițiile în care CET Palas este obligat să achite în avans contravaloarea gazelor naturale pentru producerea energiei termice necesare municipiului Constanța.

Plata facturilor se poate face la oricare sucursală a Băncii Transilvania sau a BRD fără comision de achitare, sau la casieriile RADET Constanța situate în: strada Badea Cârțan nr. 14 A; strada Nicolae Bălcescu nr. 14; aleea Cutezătorilor nr. 13 (Inel II).

RADET Constanța anunță că apreciază efortul depus de consumatorii buni platnici și le mulțumește și cu această ocazie pentru modul în care au înțeles să-și îndeplinească obligațiile contractuale.

Constanta-financiara-sigla-jpg
Hyundai ECO
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

One comment

  • Bun bun , eu personal va inteleg !
    Macar anul acesta vom primii caldura necesara, sau tot asa…”călâi” voi fii caloriferele ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.