RADET Constanța începe, de joi, furnizarea căldurii

radet constanța

RADET Constanța a anunțat că va începe de joi, 31 octombrie, furnizarea căldurii în imobilele racordate la sistemul centralizat.

„Având în vedere că prognoza meteorologică pentru perioada următoare indică o scădere accentuată a temperaturilor exterioare, coroborat cu faptul că înregistrăm la sediul R.A.D.E.T. din ce în ce mai multe solicitări de a porni furnizarea căldurii pentru încălzirea locuințelor, creșelor, grădinițelor ș.a., vă comunicăm prin prezenta că în această perioadă desfășurăm activitățile ce se impun, așa încât, în data de joi 31.10.2019, orele 18:00, vom asigura căldura necesară consumatorilor racordați la sistemul de termoficare aparținând Consiliului Local Municipal Constanța.”, se arată într-un comunicat al regiei.

La Dispeceratul R.A.D.E.T. puteți să comunicați orice disfuncționalitate apărută cu privire la această operațiune. Numerele de telefon sunt: 0241.616.792 sau 0341.461.000.

Prețul unei gigacalorii în municipiul Constanța va fi de 517,6 lei. Populația va plăti 250 de lei.

„Diferența dintre prețul local – prețul format din prețul de producere al energiei termice și tarifelor serviciilor de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, și prețul local de facturare către populație, denumită subvenție, în sumă de 267,60 lei/Gcal, va fi suportată de bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Constanța”, scrie directorul RADET, Liviu Popa.

Subvenția reprezintă așadar mai mult de jumătate din prețul de producție. Banii vin de la bugetul local, cu alte cuvinte toți constănțenii și toate firmele din oraș vor plăti pentru ca cei care sunt abonați la sistemul centralizat să plătească mai puțin de jumătate față de costul real.

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cei mai numeroși turiști străini în Constanța sunt americanii și germanii

lun oct. 28 , 2019
Cei mai numeroși turiști străini în Constanța, în primele opt luni ale anului, sunt americanii și germanii, potrivit datelor furnizate de Direcția Județeană de Statistică. Astfel, numărul turiştilor sosiţi în primele opt luni din 2019 a fost de 1164 mii persoane, faţă de 1106,7 mii persoane în aceeași perioadă din […]

V-ar putea interesa și: