RADET Constanța începe umplerea cu apă a instalațiilor

radet constanța

R.A.D.E.T. Constanța informează consumatorii racordați la sistemul de termoficare că începând cu data de luni, 14 octombrie 2019, va demara lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii.

Regia roagă consumatorii să își verifice instalațiile proprii pentru evitarea inundațiilor accidentale care pot apărea odată cu umplerea instalațiilor.

Pentru situații deosebite puteți solicita sprijin din partea echipajelor de intervenții ale R.A.D.E.T. Constanța, în program non-stop la telefon 0241.616.792 sau 0341.461.000.

Totodată, R.A.D.E.T. Constanța invită consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor să își achite obligațiile de plată pentru a putea beneficia de confortul termic necesar.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Primăria Constanța: „Orașul este în continuă dezvoltare, au apărut cartiere și străzi noi, 22,2% din români vor să se mute aici”

Tue Oct 8 , 2019
Primăria Constanța a trimis un comunicat de presă în care spune că „orașul este în continuă dezvoltare, au apărut cartiere și străzi noi, 22,% din români vor să se mute aici”. Iată comunicatul, fără alte comentarii: „Potrivit unui sondaj realizat de experţii Băncii Mondiale la nivel naţional, Constanța se numără […]

V-ar putea interesa și: