RADET Constanța se pregătește pentru furnizarea căldurii în apartamente

radetAvând în vedere apropierea sezonului rece 2017-2018, RADET Constanța a finalizat la această dată aproape în totalitate lucrările programate în planul de revizii și reparații, motiv pentru care, începând cu data de luni 09.10.2017, va proceda la efectuarea probelor la rece pe instalațiile proprii de termoficare de pe raza municipiului Constanța.

„Rugăm consumatorii să își ia măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundații în apartamente, mai ales acolo unde s-au executat lucrări pe timpul verii.”, au precizat reprezentanții regiei.

Ultimul punct termic a cărui instalație va fi încărcată va fi PT 146, unde sunt în derulare lucrări prevăzute în planul de revizii și reparații din acest an.

Pentru orice problemă aferentă instalației termice pe care nu o puteți remedia în cadrul asociației, puteți să sunați la RADET la telefon 0341.461000 și 0241.616792, în regim non-stop
Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

FOTO. În Constanța au fost instalate diguri gonflabile

vin oct. 6 , 2017
În urma atenționării meteorologice de cod portocaliu de ploi emise de Centrul Meteorologic Regional Dobrogea, Primăria municipiului Constanța a convocat la ora 12:00 Comandamentul local pentru situații de urgență pentru a fi luate măsurile ce se impun în vederea prevenirii eventualelor situații nedorite. Avertizările Centrului Meteorologic Regional Dobrogea arată că […]
primaria constanta pregatiri ploaie dig gonflabil

V-ar putea interesa și: