RADET nu mai primește cereri de debranșare

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
radet debransare constanta

RADET Constanța a anunțat că începând cu data de de astăzi, 01.10.2019, nu se mai fac înregistrări de solicitări pentru completarea dosarelor de deconectare/debranșare.

Măsura a fost luată deoarece regia a început pregătirea instalațiilor pentru începerea furnizării căldurii.

„Precizăm că în această perioadă vom finaliza toate lucrările care au primit aviz favorabil. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții RADET.

Reamintim că, în vara acestui an, regia a cerut intrarea în insolvență, iar cererea a fost acceptată de instanță.

„Luând în considerație faptul că la data de 28.05.2019 Tribunalul Constanța a admis cererea ELECTROCENTRALE CONSTANȚA S.A. și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței pentru aceasta, pe cale de consecință Consiliul de Administrație al R.A.D.E.T. Constanța a analizat posibilele efecte ale acestui demers și a dispus declanșarea procedurii generale a insolvenței pentru regie. Această măsură a fost luată deoarece Electrocentrale Constanța S.A. este principalul creditor al R.A.D.E.T. Constanța și pentru a proteja interesele regiei era necesară o astfel de decizie.”, a comunicat conducerea RADET Constanța.

Aceștia informează toți consumatorii racordați la R.A.D.E.T. că această decizie nu va afecta în niciun fel continuitatea și calitatea serviciilor de distribuție a energiei termice în municipiul Constanța.

„Asigurăm pe toți cetățenii municipiului Constanța că eforturile noastre pentru furnizarea energiei termice în condiții de maximă siguranță, cu impact minim asupra mediului și care să nu afecteze sănătatea populației, vor continua și vor fi dezvoltate sub coordonarea Primăriei municipiului Constanța.”, se mai arată în comunicatul de presă remis redacției.

Constanta-financiara-sigla-jpg
Tudorel Chesoi

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.