Radu Cristian, primarul din Mangalia, convocat la Protecția Consumatorilor, din cauza modului dezastruos în care arată locurile de joacă pentru copii

Radu Cristian, primarul din Mangalia, a fost convocat la Protecția Consumatorilor de către șeful instituției, Horia Constantinescu, din cauza modului dezastruos în care arată locurile de joacă pentru copii.

„În urma constatărilor făcute la spațiile de joacă administrate de Primăria Mangalia, vă invit la sediul Comisariatului Județean pentru Protecția Consunatorilor Constanța în data de 25.09.2017, ora 10.30 pentru a discuta aspectele constatate”, se arată în adresa transmisă de către comisarul șef al Protecției Consumatorilor Constanța primarului Mangaliei.

Radu Cristian, PNL, se află la al doilea mandat de primar.

Joi, 14 septembrie, din același motiv, la sediul CJPC este convocat primarul Constanței, Decebal Făgădău.

Astăzi, în București, în parcul Tei, într-un loc de joacă ce arată mult mai bine ca cele din Constanța și Mangalia, o fetiță și-a fracturat coloana după ce o chingă s-a rupt și a căzut de la înălțime.

„Invitația lansată primarului Mangaliei este trimisă cu câteva ore înaintea incidentului din București! Este regretabil ca ne trebuie cate un astfel de incident pentru a trezi responsabilii!”, a spus Horia Constantinescu.

Iată cum arată o parte din locurile de joacă din Mangalia.


energia residence
Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.