Radu Mazăre a stabilit data nunții

Radu Mazăre a stabilit data nunții
Roxana Mihalache și Radu Mazăre (foto: observator.tv)

Radu Mazăre se va căsători pe 10 iulie, după ce reprezentanții Primăriei Sectorului 5 al Capitalei au acceptat cererea sa şi a Roxanei Mihalache.

Mihai Mazăre, fratele lui Radu Mazăre, a precizat, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au aprobat cererea fostului primar şi a Roxanei Mihalache pentru a se căsători în ziua de 10 iulie.

În aceste condiţii, un ofiţer al stării civile se va deplasa la Penitenciarul Rahova pentru a oficia căsătoria.

Familia lui Radu Mazăre s-a prezentat, vineri, la Penitenciarul Rahova, pentru a-l sărbători pe fostul edil, care împlineşte 51 de ani.

Fostul primar al Constanței, condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare, a fost adus, în luna mai, în România, sub escorta Poliţiei, după ce autorităţile din Madagascar au admis solicitarea de extrădare din partea ţării noastre.

Roxana Valentina Mihalache a fost model, iar după ce a renunțat să mai defileze pe catwalk-uri, și-a deschis o casă de modă. S-a ocupat de ţinutele iubitului ei şi de crearea costumelor pentru celebrele parade ale Carelor Alegorice, organizate de Primăria Constanţei în anii trecuți.

E secret care este reuşita relaţiei. Cert este că avem o relaţie foarte deschisă. Este bărbatul ideal”, a declarat Roxana Mihalache în cadrul unui interviu acordat în urmă cu mai bine de șapte ani, relatează libertatea.ro.

Partenera de viață a lui Radu Mazăre nu l-a părăsit nici atunci când el a început să aibă probleme serioase cu legea. Mai mult, după ce procurorii au cerut pentru prima dată arestarea preventivă a fostului primar, ea a plecat împreună cu acesta în Madagascar. Ei s-au ocupat împreună de administrarea resortul construit de fostul primar al Constanței acolo.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Bilanțul M.A.I. la NEVERSEA 2019

Mon Jul 8 , 2019
Neversea 2019 s-a încheiat. Zilnic, în cele patru zile de festival, peste 500 de lucrători ai MAI (jandarmi, polițiști, pompieri si polițiști de frontieră), împreună cu cei ai structurilor partenere de ordine și siguranță publică, precum și de poliție locală au fost la datorie, pe perioada festivalului pentru ca cei […]