Radu Mazăre a fugit în Madagascar, unde a cerut azil politic

Radu Mazăre în timpul unei vizite în Madagascar

Astăzi, 30 decembrie a.c., in jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat aflat în control judiciar, in baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație si Justiție , nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență.

După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofițerul de caz că se afla pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic.

Este vorba despre Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. Acesta a plecat de pe 25 decembrie, la ora 1.00 noaptea, cu o cursă de Paris, de pe Aeroportul Otopeni.

Conform procedurii, polițiștii constanțeni au sesizat Inalta Curte de Casație si Justiție.

Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara.

Pe toată perioada existenței masurii preventive a controlului judiciar, politistii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse.

Vă recomandăm și:

Mesajul lui Radu Mazăre, după ce a fugit din România


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mesajul lui Radu Mazăre, după ce a fugit din România

sâm dec. 30 , 2017
Radu Mazăre a fugit din România, în Madagascar. Înainte de a face acest lucru, a lăsat și un mesaj, pe care îl puteți citi mai jos. „In atentia: doamnei avocat Focsa Ioana, domnului avocat Barbacioru Tiberiu, In vederea informarii tuturor autoritatiilor interesante din Romania Modalitatea in care statul Roman, prin […]
radu mazare

V-ar putea interesa și: