Radu Mazăre, arestat în lipsă

radu mazare

Radu Mazăre a primit mandat de arestare.

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea DNA de înlocuire a control judiciar cu măsura arestului preventiv pe 30 de zile, după ce acesta nu s-a mai prezentat la ultimul termen al controlului judiciar.

Radu Mazăre a declarat că a plecat în Madagascar din cauza statului paralel. AICI puteți citi mesajul său.

IPJ Constanța a luat măsuri pentru arestarea lui Mazăre. Primul pas: îl caută acasă


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Clubul EGO a aruncat ilegal deșeuri pe malul canalului Dunărea Marea Neagră

mie ian. 10 , 2018
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA anunță că, în urma depistării mai multor grămezi de deşeuri menajere şi inerte pe canalul Dunăre Marea Neagră, pe malul drept al Braţului Luminiţa – km 8, s-au desfăşurat verificări alături de organismele abilitate, ceea ce a dus la depistarea şi sancţionarea persoanelor responsabile. […]
club ego gunoaie canal

V-ar putea interesa și: