Radu Mazăre nu este de acord cu sentința de 4 ani cu suspendare în Dosarul Retrocedărilor

radu mazareRadu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, a atacat decizia din Dosarul Retrocedărilor, în care a fost condamnat, în primă instanță, la 4 ani de închisoare cu suspendare.

Contestația se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

În același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, în timp ce majoritatea celor aproape 40 de inculpați au fost achitați.

Prejudiciul estimat de DNA în acest dosar ar fi de 114 milioane euro.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Ovidiu, doua milenii de neuitare” - culegere de texte literare pe teme ovidiene lansată de Primăria Ovidiu

vin iul. 14 , 2017
In cadrul primei editii a Simpozionului ,,Ovidienii’’ ce s-a desfasurat in data de 1 iulie 2017 in orasul Ovidiu, alaturi de o serie de evenimente culturale si artistice, primaria orasului Ovidiu, la initiativa primarului George Scupra, a lansat o culegere de texte literare, semnate de peste 50 de scriitori din […]

V-ar putea interesa și: