Răducu Popescu s-ar putea întoarce la șefia Inspectoratului Școlar Județean

Raducu PopescuFostul inspector școlar general Răducu Popescu ar putea prelua, din nou, șefia instituției.

Acesta a depus, astăzi, o scrisoare de intenție pentru a participa la procedura de selecție organizată de către Ministerul Educației privind numirea unui șef interimar la ISJ Constanța.

Gestul său vine după ce Gabriela Bucovală a fost eliberată din funcție, săptămâna trecută, alături de alte 12 persoane, prin ordin al ministrului Liviu Pop.

Noul şef al ISJ Constanţa urmează să fie numit interimar, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârşitul anului şcolar 2017 – 2018.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO. Exerciții militare româno-americane în Marea Neagră. Participă și un distrugător al US Navy

joi aug. 24 , 2017
Forţele Navale Române vor executa, în perioada 24-28 august, o serie de activităţi în comun, în apele teritoriale ale României şi în apele internaţionale ale Mării Negre, cu distrugătorul american USS PORTER (DDG 78). La exerciţii va participa corveta „Horia Macellariu” (265), în vederea creşterii nivelului de instruire a echipajului […]

V-ar putea interesa și: