Raed Arafat a fost decorat cu ordinul „Steaua României în grad de Cavaler” de președintele Iohannis

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a anunțat pe pagina sa de socializare că a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis.

„Am fost extrem de onorat şi emoţionat să primesc astăzi decoraţia ‘Steaua României’ în grad de ‘Cavaler’, o distincţie ce mi-a fost înmânată de Excelenţa Sa Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis”, a scris Raed Arafat pe contul său de Facebook.

Acesta a subliniat și ceea ce reprezintă pentru el această distincție primită.

„Pentru mine, aceasta decoraţie reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul ţării noastre şi dezvoltarea sistemului integrat de urgenţă, devenit deja un model recunoscut pe plan internaţional. Totodată, vreau să adresez mulţumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată şi pentru faptul că m-a propus pentru aceasta prestigioasă şi onoranta decoraţie!”, a completat Arafat.

Sursă foto: Facebook


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Șeful de sindicat al polițiștilor, victima hoților. „Dau o bere, boss!”

joi dec. 1 , 2022
Preşedintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România – SNPR Decus, poliţistul criminalist Bogdan Bănică, a povestit pe pagina sa de Facebook ceea ce numește „o întâmplare tipic românească”. „Mi-am început Ziua Națională a României cu o întâmplare tipic românească: azi-noapte mi-au furat lamele ștergătoarelor de parbriz. Și nu […]

V-ar putea interesa și: