Raed Arafat denunță un „fake news grosolan” difuzat de România TV

Raed Arafat. Sursă foto: Facebook

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din România a anunțat „un fake news grosolan difuzat in seara aceasta de Romania Tv!”

Televlziunea a anunțat că Arafat ar pregăti o pană de curent de patru zile la nivel național.

„Stirea este falsa si nu are nicio baza in realitate, iar difuzarea unei astfel de stiri are menirea sa induca panica in randul populatiei fara absolut niciun motiv! Am solicitat colegilor de la DSU sa publice o dezmintire oficiala iar maine sa trimita o sesizare din partea DSU catre CNA! Singura caracterizare a unui astfel de comportament din partea unei televiziuni este lipsa totala de responsabilitate si deontologie profesionala!”, a precizat Arafat.

Știrea falsă a fost publicată și pe site-ul televiziunii.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Normalitatea din Ardeal și aroganța din Constanța sau parcarea din Florești, județul Cluj, versus lista lui Chițac

lun mart. 21 , 2022
Parcarea cu acces cu barieră din curtea Primăriei Florești devine cu plată începând de luni 21 martie, anunță administrația locală. Primele 30 de minute sunt gratuite, iar pentru următoarele 30 de minute până la o oră tariful este de 2 lei, scriu colegii noștri de la ViaCluj.tv. Tariful crește pe măsură ce […]

V-ar putea interesa și: