Raed Arafat: „Ultimele 6 luni din viața mea au fost un coșmar”

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, şeful DSU, a scris joi, pe Facebook, după ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de redeschidere a unui anchete pe numele său, că urmează să iasă astăzi sau mâine cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care l-a vizat şi i-a transformat ultimele 6 luni din viaţă într-un coşmar.

„Astăzi dimineaţă, după mai multe înfăţişări şi amânări, am aflat vestea că DNA a pierdut în tentativă să, ilegală şi bizară, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a mă urmări penal pentru<<abuz în serviciu>>”, spune Arafat. 

Secretarul de stat afirmă că va ieşi cu explicaţii despre acest dosar.

„Urmează să ies cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care m-a vizat, m-a vulnerabilizat în faţă opiniei publice, şi mi-a transformat ultimele 6 luni din viaţă mea într-un coşmar, ştiind foarte bine că nu sunt vinovat cu nimic, fiind ţintă unui abu. Veţi afla întreagă poveste cu documente şi cu date precise în cursul zilei de azi, sau cel târziu mâine!”, mai spune Arafat. 

Potrivit G4media, Tribunalul Bucureşti a decis, joi dimineaţă, să respingă cererea formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind redeschiderea unui anchete pe numele lui Raed Arafat. Decizia este definitivă. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o anchetă clasată în anii trecuţi de DNA în care s-au făcut investigaţii privind achiziţia unor ambulanţe de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă condus de Raed Arafat.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Presa rusă amenință: „Polonia și România sunt primele pe lista celor care o caută cu lumânarea”

Thu Apr 28 , 2022
România a devenit brusc una dintre ţintele Rusiei. Cel puţin aşa anunţă publicaţia rusă Pravda.ru, care trece ţara noastră pe lista statelor care au ajutat Ucraina cu echipament militar. Pravda.ru scrie că Marea Britanie, prin faptul că a recunoscut legitimitatea loviturilor ucrainene asupra bazelor militare din Rusia, a justificat lovituri aeriene […]