RAEDPP Constanța organizează licitație pentru închirierea a două spații

raedpp constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” Constanţa, cu sediul în Constanța, B-dul Tomis nr. 101,  organizează licitaţie publică cu plic închis în vederea atribuirii beneficiului contractului de închiriere pentru următoarele spații cu altă destinație decât aceea de locuință, aflate în administrarea sa:

  • Bd. Tomis, nr. 308, bl. LT3, sc. A, parter-  în suprafață de 70,32 mp – Zona A. Destinații admise: sedii administrative, inclusiv profesii liberale; sedii administrative instituții publice, fundații și asociații; cabinete medicale/veterinare; spații comerciale; prestări servicii.
  • Piața Abator – în suprafață utilă de 62 mp – Zona B. Destinații admise: sedii administrative, inclusiv profesii liberale; unități în care se practică jocuri de noroc, agenții de pariuri, puncte de schimb valutar; spații comerciale; unități de alimentație publică.

Documentația pentru licitație poate fi achiziționată de la sediul Regiei – Registratură (etaj 1), începând cu data publicării anunțului, până la data de 22.06.2021, ora 15.00.

Ofertele vor fi depuse la sediul RAEDPP Constanța – Registratură (etaj 1), până la data de 23.06.2021, ora 15.00, pentru licitaţia care va avea loc în data de 24.06.2021, ora 10.00.

Relații la Serviciul Administrare Imobile, telefon 0241/589714, interior 29.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “RAEDPP Constanța organizează licitație pentru închirierea a două spații

  1. Daca stai 5 minute trebuie sa platesti o ora (din care primele 30 minute sunt gratuite). Tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fosta șefă a DIICOT se pensionează. Nu a împlinit 49 de ani

Wed Jun 16 , 2021
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marţi, cererea de pensionare depusă de fosta şefă a DIICOT, Giorgiana Hosu, care împlineşte peste câteva luni vârsta de 49 de ani. „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către preşedintele […]
giorgiana-hosu-procuror