RAEDPP Constanța organizează licitație pentru închirierea a două spații

raedpp constanța

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” Constanţa, cu sediul în Constanța, B-dul Tomis nr. 101,  organizează licitaţie publică cu plic închis în vederea atribuirii beneficiului contractului de închiriere pentru următoarele spații cu altă destinație decât aceea de locuință, aflate în administrarea sa:

  • Bd. Tomis, nr. 308, bl. LT3, sc. A, parter-  în suprafață de 70,32 mp – Zona A. Destinații admise: sedii administrative, inclusiv profesii liberale; sedii administrative instituții publice, fundații și asociații; cabinete medicale/veterinare; spații comerciale; prestări servicii.
  • Piața Abator – în suprafață utilă de 62 mp – Zona B. Destinații admise: sedii administrative, inclusiv profesii liberale; unități în care se practică jocuri de noroc, agenții de pariuri, puncte de schimb valutar; spații comerciale; unități de alimentație publică.

Documentația pentru licitație poate fi achiziționată de la sediul Regiei – Registratură (etaj 1), începând cu data publicării anunțului, până la data de 22.06.2021, ora 15.00.

Ofertele vor fi depuse la sediul RAEDPP Constanța – Registratură (etaj 1), până la data de 23.06.2021, ora 15.00, pentru licitaţia care va avea loc în data de 24.06.2021, ora 10.00.

Relații la Serviciul Administrare Imobile, telefon 0241/589714, interior 29.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “RAEDPP Constanța organizează licitație pentru închirierea a două spații

  1. Daca stai 5 minute trebuie sa platesti o ora (din care primele 30 minute sunt gratuite). Tare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fosta șefă a DIICOT se pensionează. Nu a împlinit 49 de ani

mie iun. 16 , 2021
Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marţi, cererea de pensionare depusă de fosta şefă a DIICOT, Giorgiana Hosu, care împlineşte peste câteva luni vârsta de 49 de ani. „Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât înaintarea către preşedintele […]
giorgiana-hosu-procuror

V-ar putea interesa și: