RAEDPP vă întreabă ce vreți să se întâmple în zona Bazarului Ștefăniță Vodă

bazar stefanita voda

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a făcut primii pași în conturarea profilului unei viitoare investiții pe strada Soveja intersecție cu strada Ștefăniță Vodă – Bazarul Ștefăniță Vodă. Zilele trecute au fost finalizate documentaţia cadastrală şi intabularea, fiind depusă totodată cererea pentru emiterea certificatului de urbanism, în vederea desființării structurii. Pare greu de crezut, dar e adevărat: bazarul din zonă nu a avut niciodată cadastru și intabulare.

Pentru a-i consulta pe toți cei interesați, RAEDPP a creat un chestionar online, care poate fi completat accesând site-ul www.raedpp-constanta.ro. De asemenea, exemplare tipărite ale chestionarului pot fi solicitate de către orice cetățean interesat, la sediul Regiei din b-dul Tomis nr. 101, etaj 1 – Registratură. În urma rezultatelor chestionarului, Regia va propune Autorității tutelare lansarea în dezbatere publică a unui proiect prin care se va realiza cea mai bună investiție pentru comunitate, care să poată duce la creșterea calității vieții locuitorilor din cartierele învecinate.

„În prezent spațiile clădirii sunt insalubre, RAEDPP Constanța aflându-se în imposibilitatea de a încheia contracte pentru desfășurarea de activități economice din cauza stadiului avansat de deteriorare în care se află. Regia a procedat în luna august 2021 la protejarea cu mesh-uri perimetrale a imobilului, după ce în septembrie 2020, contractele de asociere încheiate de Regie cu agenții economici care își desfășurau activitatea în incintă au încetat prin ajungere la termen.”, au precizat reprezentanții regiei.

Bazarul Ștefăniță Vodă a fost edificat pe terenul situat pe strada Soveja – intersecție cu strada Ștefăniță Vodă, în suprafață de 3.350 mp, proprietate a Municipiului Constanța, administrat de RAEDPP Constanța conform HCLM nr. 349/22.06.1995, art. 1, pct. 2, lit. d) și HCLM nr. 52/05.03.1996, art. 1, inventariat în domeniul privat al Municipiului Constanța în baza HCLM 598/22.10.2008.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

7 thoughts on “RAEDPP vă întreabă ce vreți să se întâmple în zona Bazarului Ștefăniță Vodă

  1. La cum arata , cu siguranta cladirile trebuiesc daramate. In loc se poate construi un loc de relaxare cu bancute si spatiu verde. Nu cred ca e nevoie de spatii comerciale , cand in zona sunt doua Malluri de mari dimensiuni.

  2. Intai trebuie ras cartierul henry coanda, ars terenul pentru dezinfectie si inlocuit pamantul pana la stratul de argila. Apoi se poate face orice acolo si in locul bazarului: parc, blocuri anl, terenuri de sport,gradinita,cresa…

  3. Avem nevoie de un supermarket pur românesc ex. ZAMFIR ,numai produse românești, ale producătorilor din România ,avem destui producători în Dobrogea și în România să poată să-și vândă și ei produsele căci ne-am saturat de prea multe produse turcești, spaniole,olandeze chimizate la maxim și de piedicile pe care le pun marketurile străine produselor autohtone

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă invită să vedeți filmul „VENOM: Să fie carnagiu”

vin oct. 15 , 2021
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pregătit pentru publicul constănțean 2 premiere. Vineri, 15 octombrie : de la ora 18:20, VENOM: Let There be Carnage/VENOM: Să fie Carnagiu iar la 20:20 drama istorică The Last Duel/Ultimul Duel. Evident, filmele pot fi […]

V-ar putea interesa și: